Poll

What resolution you use to play Archlord?

1920X1080
40 (53.3%)
1680X1050
2 (2.7%)
1600X900
9 (12%)
1536X864
1 (1.3%)
1440X900
3 (4%)
1366X768
12 (16%)
Other [Write in comments, if your resolution is very similar to any above]
8 (10.7%)

Total Members Voted: 74

Author Topic: What resolution you use to play Archlord?  (Read 1561 times)

D0gm4

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 89
  • Karma: +8/-5
    • View Profile
Re: What resolution you use to play Archlord?
« Reply #15 on: January 07, 2018, 03:25:05 AM »
1280x1024

G4zeld4

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 421
  • Karma: +4/-65
  • #MakeArchlordGreatAgain #AndCommunityBetter
    • View Profile
Re: What resolution you use to play Archlord?
« Reply #16 on: January 07, 2018, 07:10:42 AM »
windowed for farming
full screen for Infernum
G4zeld4    Lv120 Zerk - Current Main
Filf           Lv120 Scion - Archlord 2015
Tart         Lv120 Swashi (retired)
Wh0re      Lv120 Sorc    (retired)
Wildstyle  Lv120 Ranger - (retired)

Proud to have been Leader of Owned Guild.

Crit1ks

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: What resolution you use to play Archlord?
« Reply #17 on: January 07, 2018, 10:11:45 AM »
1024x768

Vect0r

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 642
  • Karma: +112/-10
  • Rebels4life
    • View Profile
Re: What resolution you use to play Archlord?
« Reply #18 on: January 07, 2018, 01:37:27 PM »
1920x 1080 but i wouldn't say no to 4k ;)
Need a Middleman? Contact me via PM!



R.I.P.

Adeira/Artaios/Aur0ra/Bamboox/Cataclyssm/Criticat/Fightas/Ianus
Inyourface/Ixxxy/Pown/Rebel1/Seffeiren/Synapse/Thetys/Voxya/Zephyre

Mortal Killer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 739
  • Karma: +3/-137
    • View Profile